Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Eveliina on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri (sosiaalityö ja psykologia). Lisäksi hänellä on sosiaalipedagogisen hevostoimintaohjaajan pätevyys. Loppuvuodesta 2019 Eveliina valmistui maaseutuyrittäjäksi (maatalouden perustutkinto). Eveliina on käynyt perhehoitajille suunnatun PRIDE-valmennuksen ja Green Care -opintoja. Hänellä on lähes 15 vuoden työkokemus kuntien sosiaalityöstä ja psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Eveliina on työskennellyt sekä lasten, nuorten että aikuistenkin kanssa. Hevoset ovat kuuluneet Eveliinan elämään lähes 30 vuoden ajan. Kehvonpellon tilalla Eveliina vastaa palveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Hän suunnittelee palvelut ja toiminnat yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle ja ryhmälle sopivaksi. Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret ovat lähellä hänen sydäntään.

Tomi on ammatiltaan poliisi. Lisäksi hänellä on kuljetusalan tutkinto. Tomi hoitaa tilalla pelto- ja metsätöitä sekä käytännön järjestelyjä asiakastyössä. Hän toimii myös Eveliinan apuna ryhmien ohjaamisessa ja kuljettaa tarvittaessa asiakkaita. Hänestä on kuoriutunut viime vuosina myös oikein hyvä hevosmies! Tomilla on vuosien kokemus koirien kasvattamisesta sekä palveluskoirien kouluttamisesta. Hän on Suomen palveluskoiraliiton pätevöimä koulutusmaalimies ja kilpailuavustaja. Jos sinulla on haasteita koiran kouluttamiseen ja käyttäytymiseen liittyvissä asioissa, kannattaa kääntyä niissä Tomin puoleen. (kts. Muut palvelut)

Pete on 19-vuotias suomenhevosruuna. Pete on tehnyt pitkän uran ravihevosena ja ollut sen jälkeen hyvänmielen harrastehevosena. Pete on jo ennen tilalle muuttamista ollut Eveliinan työparina sosiaalipedagogisessa hevostoiminnassa. Peten rauhalliseen olemukseen ihastuvat niin lapset kuin aikuisetkin. Pete on kiltti ja luotettava herrasmies, joka lähtee aina innokkaasti töihin.

Joonas on tallimme uusin asukas, 12-vuotias lämminveriruuna. Joonas on tilallamme ylläpidossa toistaiseksi. Joonaksella on kisattu niin este- kuin kouluratsastuksessakin ja onpa se toiminut lasten vikellyshevosenakin. Joonas on ruunalaumamme lempeä johtaja ja tykätty kaveri asiakastyössä.

Kuisma on 8-vuotias shetlanninponiruuna. Kuisma tykkää erityisen paljon kärriajeluista, mutta sillä voi myös ratsastaa. Kuten pyöreästä olemuksesta voi päätellä, Kuisma rakastaa ruokaa. Kuisma saattaakin helposti kokeilla, onko ihminen hereillä, ja pysähdellä ruohotupsuille. Kuisma ei pelkää eikä säiky mitään, mutta sillä on aina silmäkulmassa pientä ponimaista pilkettä. 

Viktor on 1-vuotias Karjalan karhukoira, lapsellisen innokas pehmonalle. Viktor on tilan isännän metsästyskaveri ja pihavahtimme.

3-vuotias Working Jack Russell terrieri Urho on pienestä koostaan huolimatta melkoinen persoona. Urho suhtautuu innokkaasti kaikkeen ja kaikkiin. Urho on tilan emännän mukana tallihommissa ja toimii luolametsästyksessä isännän kaverina.

Tallituvassa asustavat Kehvonpellon tilan puput: kääpiöluppakorvakani Lempi ja leijonanharjaskani Lyydia. Pupujen herkkuruokaa ovat omenapuunoksat ja porkkanat. Niitä tarjoilemalla pupuista saa heti kavereita itselleen.

Prinsessa Ella vastaa tilallamme jyrsijöiden torjumisesta. Ella ei juurikaan viihdy sylissä, mutta rakastaa rapsuttelua. Sen löytääkin usein tallilta jalkojen juuresta kehräämästä.

Kehvonpellon tilalla asustaa yhteensä seitsemän lammasta: Ninni, Lumi, Hiutale, kerttu, Martta, Manteli ja Suklaa. Näitä kavereita on mukava paijata! Lampaat ovat rodultaan risteytyksiä sekä suomenlampaita. Nuorin suomenlampaista, Manteli, on kantavana. Odotamme pieniä karitsoja syntyväksi maaliskuun 2020 lopulla.